FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

GRAD ZADAR 1. RUJNA IZDAJE OBVEZNICE VRIJEDNE 18,5 MILIJUNA EURA

ZAGREB, 20. kolovoza 2004. (Hina) - Grad Zadar emitirat će 1. rujna nadomaće tržište kapitala vlastite municipalne obveznice u ukupnomiznosu od 18,5 milijuna eura, s fiksnim godišnjim kuponom od 5,5posto, koje će na naplatu dospijevati 2011. godine, izvijestili sudanas iz Hypo Alpe-Adria-Banke, agenta i aranžera tog izdanja.
ZAGREB, 20. kolovoza 2004. (Hina) - Grad Zadar emitirat će 1. rujna na domaće tržište kapitala vlastite municipalne obveznice u ukupnom iznosu od 18,5 milijuna eura, s fiksnim godišnjim kuponom od 5,5 posto, koje će na naplatu dospijevati 2011. godine, izvijestili su danas iz Hypo Alpe-Adria-Banke, agenta i aranžera tog izdanja.

Komisija za vrijednosne papire prospekt ovog izdanja odobrila je ovoga tjedna, a knjiga upisa biti će otvorena od 23. do 30. kolovoza, kada će biti utvrđena i cijena izdanja.

Obveznice grada Zadra ujedno će 1. rujna biti uvrštene i u Službenu kotaciju Zagrebačke burze.

Predstavnici grada Zadra ranije su najavili da će sredstva prikupljena ovim izdanjem obveznica većim dijelom biti utrošena na dva sportska objekta.

Riječ je o 64 milijuna kuna vrijednom projektu izgradnje zatvorenog plivališta s tri bazena, za čijeg je izvoditelja radova na natječaju izabrana Industrogradnja, te polivalentnoj sportskoj dvorani. U izgradnju te sportske dvorane za rukomet, košarku, odbojku i tenis bit će uloženo 65 milijuna kuna, radove će izvesti tvrtka Lavčević, a radovi na oba projekta trebali bi biti dovršeni u roku od 18 mjeseci.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙