FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gradska vlast predložit će Ministarstvu osnivanje veleučilišta u vukovaru

VUKOVAR, 19. kolovoza 2004. (Hina) - Vukovarske gradske vlastipredložit će Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa osnivanjeveleučilišta u Vukovaru, odlučeno je na današnjoj sjednici Gradskogpoglavarstva.
VUKOVAR, 19. kolovoza 2004. (Hina) - Vukovarske gradske vlasti predložit će Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa osnivanje veleučilišta u Vukovaru, odlučeno je na današnjoj sjednici Gradskog poglavarstva.

Želja je vukovarskih gradskih vlasti da veleučilište u Vukovaru počne raditi akademske 2005./2006., a do tada bi država mogla osigurati novac za rad, a grad prostor i djelomice stručni kadar za veleučilište, rekao je dogradonačelnik Zlatko Hegeduš.

Izrazio je uvjerenje kako bi veleučilište u Vukovaru bilo dobrom osnovicom za školovanje mladeži vukovarskog kraja, posebice za ona obrazovna područja koja u Vukovaru već izvode osječko i splitsko sveučilište.

Za nedavna posjeta Vukovaru predstavnika Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa najavljena je mogućnost da Vukovar dobije veleučilište, osnivanje kojega je potaknuo saborski zastupnik Petar Mlinarić.

U Vukovaru studira 370 studenata na studijima ekonomije, prava i računalstva.

Studij računalstva izvodi stručni studij Sveučilišta u Splitu, a prava i ekonomije Sveučilište u Osijeku.

(Hina) xžd ymc

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙