FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: ISPRAVAK VIJESTI BR. 8373: DONACIJA IZ ITALIJE ZA DOM U GORNJOJ BISTRI

ZAGREB, 12. kolovoza 2004. (Hina) - Molimo korisnike da u vijesti HNA8373 u prvomodlomku unesu dopunu, tako da na kraju odlomka dodaju: "..., pišetorinska La Stampa.". U pratnji don Costanza Bottera imladih volontera iz okolice talijanskog grada Novare, iz Miasina će učetvrtak za djecu Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobiGornja Bistra, u Hrvatskoj, biti poslani riža, med i gorgonzola,donacije lokalnih proizvođača, piše torinska La Stampa.

Ispravak vijesti br. 8373

Molimo korisnike da u vijesti HNA8373 u prvom odlomku unesu dopunu, tako da na kraju odlomka dodaju: "..., piše torinska La Stampa.".

Objavljujemo ispravljenu vijest:

DP: DONACIJA IZ ITALIJE ZA DOM U GORNJOJ BISTRI

ZAGREB, 12. kolovoza 2004. (Hina) - U pratnji don Costanza Bottera i mladih volontera iz okolice talijanskog grada Novare, iz Miasina će u četvrtak za djecu Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra, u Hrvatskoj, biti poslani riža, med i gorgonzola, donacije lokalnih proizvođača, piše torinska La Stampa.

Don Bottero i mladi iz regije Pijemont, u okviru projekta "Vrt plavih ruža", u dvorištu bolnice u Gornjoj Bistri uredit će ljetni kamp za štićenike bolnice, djecu pogođenu genetskim i endokrinim oboljenjima, piše list. Uz rad s djecom, mladi Talijani pomoći će u obnovi dijelova bolnice i radu osoblja bolnice čiji je broj smanjen tijekom ljetnih mjeseci, piše list navodeći i imena seoskih gospodarstava i tvrtki s područja Novare koji su svoje proizvode odlučili donirati djeci u Gornjoj Bistri.

Uredništvo

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙