FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DRŽAVNI CENTAR ZA OBAVJEŠĆIVANJE - INFORMACIJA O POŽARIMA

ZAGREB, 20. kolovoza 2004. (Hina) - Između Žaborića i Jadrtovca, uŠibensko-kninskoj županiji danas oko 11,10 sati izbio je požar ugustoj borovoj šumi, izvijestio je Državni centar za obavješćivanje.
ZAGREB, 20. kolovoza 2004. (Hina) - Između Žaborića i Jadrtovca, u Šibensko-kninskoj županiji danas oko 11,10 sati izbio je požar u gustoj borovoj šumi, izvijestio je Državni centar za obavješćivanje.

U gašenju sudjeluju pripadnici javne vatrogasne postrojbe (JVP) Šibenik, te dobrovoljnih vatrogasnih društava (DVD) Brodarica, Grebaštica i Zablaće, Šibenik, Zaton, Vodice i Primoštena, a zatražena su i dva protupožarna zrakoplova "canadaira". Za sada nije utvrđeno kolika je površina šume zahvaćena požarom.

Prijepodne su izbila i dva požara u Zadarskoj županiji.

Kod mjesta Lozica na otoku Viru požar je izbio oko 10 sati, a oko 11, 50 je lokaliziran. Izgorjelo je trave i makije na oko 2,5 hektara, a u gašenju su sudjelovali pripadnici JVP Zadar, DVD Vir, te dva "canadaira".

Požar koji je oko 10,15 sati izbio požar u Islamu Grčkom, na miniranom području, ugašen je oko 12,25 sati. Vatrogasci su gasili s ceste, a u gašenje je bio uključen i "canadair". Prema prvim procjena izgorjelo je oko 8 hektara niskog raslinja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙