FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ETO'O U BARCELONI

BARCELONA, 11. kolovoza (Hina/DPA) - Španjolski nogometni velikaniBarcelona i Real Madrid postigli su dogovor i kamerunskireprezentativac Samuel Eto'o karijeru će nastaviti u redovimakatalonske momčadi.
BARCELONA, 11. kolovoza (Hina/DPA) - Španjolski nogometni velikani Barcelona i Real Madrid postigli su dogovor i kamerunski reprezentativac Samuel Eto'o karijeru će nastaviti u redovima katalonske momčadi.

Real Mallorca i Real Madrid dijelili su po 50 posto prava na Eto'oa i dok je Mallorca, za koju je Eto'o nastupao posljednje tri sezone, prihvatila ponudu Barcelone od 22 milijuna eura, Real je otezao s odlukom o tome prihvaća li ponudu ili će za iste novce postati 100-postotni vlasnik najboljeg nogometaš Afrike u prošloj godini.

Predsjednik "Kraljevskog kluba", Florentino Perez pokušao je zadržati Kamerunca još jednu sezonu u Mallorci, a potom ga, kada Brazilac Roberto Carlos dobije španjolsko državljanstvo, preseliti na stadion Santiago Bernabeu. Perez je pokušao iskoristiti Eto'oa umjesto gotovine u dovođenju Michaela Owena iz Liverpoola. Međutim, Eto'o je odbio obje Perezove ideje. Čak je objavio otvoreno pismo u kojem je optužio Real da pokušava minirati njegov prelazak na Nou Camp.

"Sretan sam što je ova priča napokon završila. Želio sam karijeru nastaviti u Barceloni i uspio sam," kazao je Eto'o, koji je za Barcu potpisao ugovor na četiri godine vrijedan dva milijuna eura po sezoni.

Uz Kamerunca Barcelona je uoči nove sezone dovela i Nizozemca Giovannija van Bronckhorsta, koji je posljednju polusezonu proveo u Barceloni na posudbi iz Arsenala, Šveđanina Henrika Larssona, Francuza Ludovica Giulya, te Brazilce Edmilsona iz Lyona, Deca iz Porta, Silvinha iz Celte, te Bellettia iz Argentine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙