FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Kninu otvoren računalni centar

KNIN, 5. kolovoza 2004. (Hina) - U povodu Dana pobjede i domovinskezahvalnosti predsjednik Vlade dr. Ivo Sanader i potpredsjednica iministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnostiJadranka Kosor otvorili su danas u Kninu Europski računalni centarkoji će djelovati pri Udruzi hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-au Kninu, priopćilo je danas Ministarstvo obitelji, branitelja imeđugeneracijske solidarnosti.
KNIN, 5. kolovoza 2004. (Hina) - U povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti predsjednik Vlade dr. Ivo Sanader i potpredsjednica i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor otvorili su danas u Kninu Europski računalni centar koji će djelovati pri Udruzi hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a u Kninu, priopćilo je danas Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

U Centru će se informatički podučavati hrvatski branitelji i članovi njihovih obitelji, a rad Centra će pridonijeti lakšem zapošljavanju hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a i njihovoj resocijalizacji.

Otvorenju Računalnog centra u Kninu nazočili su, uz ine, predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks i drugi državni dužnosnici, a premijer Sanader i potpredsjednica Vlade Kosor poduprli su taj i takve projekte, najavivši daljnju suradnju Udruge i resornog ministarstva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙