FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IRAK: NAJMANJE PET MRTVIH U MAHAWILU, JEDAN U NAJAFU

BAGDAD, 5. kolovoza 2004. (Hina/Reuters)) - Najmanje je petero ljudiubijeno, a 20 ranjeno u četvrtak eksploziji automobila bombe ispredpolicijske postaje u iračkom gradu Mahawilu, 75 kilometara južno odBagdada, objavilo je iračko ministarstvo zdravstva.
BAGDAD, 5. kolovoza 2004. (Hina/Reuters)) - Najmanje je petero ljudi ubijeno, a 20 ranjeno u četvrtak eksploziji automobila bombe ispred policijske postaje u iračkom gradu Mahawilu, 75 kilometara južno od Bagdada, objavilo je iračko ministarstvo zdravstva.

Napadač samoubojica je dovezao automobil pred policijsku postaju uoči početka jutarnje smjene. Radi se o posljednjem u nizu takvih samoubilačkih napada kojima su cilj postaje ili kontrolne točke nove iračke policije.

Istodobno je američka vojska priopćila da je u žestokom sukobu njezinih snaga s pripadnicima milicije Moqtade al-Sadra na grobju u Najafu ubijen jedan, a ranjeno najmanje četvero pobunjenika. Gerilci su napali tamošnju policijsku postaju, ali su uz pomoć američkih marinaca odbijeni.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙