FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAJAVA DOGAĐAJA - HRVATSKA - ZA SRIJEDU, 4. KOLOVOZA

ZAGREB, 4. kolovoza 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zasrijedu, 4. kolovoza.
ZAGREB, 4. kolovoza 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 4. kolovoza.

ZAGREB - Hrvatskoj Vladi premijer Ivo Sanader će predložiti da se raspiše javni natječaj za izgradnju dionice Dugopolje-Šestanovac, na autocesti Split-Dubrovnik. "Premijer Sanader predložit će raspisivanje javnog natječaja za tu dionicu autoceste zbog želje javnosti, i s ciljem da se odbace sva politikantska sumnjičenja, ali i s ciljem da se Hrvatska oslobodi netransparentnih obveza koje je ova Vlada naslijedila", priopćeno je iz Vlade. Pred Vladom bi se na posljednjoj sjednici prije godišnjih odmora, mogao naći i prijedlog izmjena i dopuna Ovršnog zakona, koji predviđa oštrije uvjete za odgodu ovrhe, te osnivanje očevidnika nekretnina koje se prodaju u ovršnom postupku (12 sati, Trg sv. Marka).

ZAGREB - Konferencija za novinare predsjednika SDP-a Ivice Račana o raspisivanju javnog natječaja za izgradnju dionice autoceste Dugopolje - Šestanovac (15,30 sati, sjedište SDP-a, Iblerov trg 9).

SPLIT - Konferencija za novinare HNS-a, na kojoj će predsjednik Središnjeg odbora HNS-a Radimir Čačić također govoriti o Vladinoj odluci o raspisivanju javnog natječaja za izgradnju dionice autoceste Dugopolje - Šestanovac (15 sati, prostorije HNS-a, Fra Bone Raznilovića 11).

PULA - Jedan od najvećih dirigenata današnjice Zubin Mehta ravnati će Izraelskom filharmonijom na velikom gala koncertu u pulskoj Areni, koji će se održati u sklopu ovogodišnjega 5. glazbeno-scenskog "Histria-festivala". Orkestar Izraelske filharmonije slovi kao jedan od deset najboljih orkestara u svijetu, nastupa na najvećim svjetskim pozornicama, a godišnje održi i do 200 koncerata (21,30 sati, pulska Arena).

DUBROVNIK - Na otoku Lokrumu izvest će se druga dramska premijera na ovogodišnjim 55. dubrovačkim ljetnim igrama - "Ekvinocijo" Ive Vojnovića, u režiji Joška Juvančića. Na predstavi su radili scenograf Marin Gozze, kostimografkinja Ingrid Begović, glazbu je skladao Luka Kunčević, a u glavnim ulogama nastupit će Kruno Šarić, Frane Perišin, Nikša Kušelj, Branimir Vidić, Predrag Vušović, Doris Šarić Kukuljica i Perica Martinović (21,30 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne - Srebrenka Parlov

poslijepodne - Neven Leskovar

navečer - Vesna Krbot Nejašmić

telefon - 01/ 48 08 600

fax - 01/ 48 08 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙