FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAJAVA DOGAĐAJA - HRVATSKA - ZA UTORAK, 3. KOLOVOZA

ZAGREB, 2. kolovoza 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zautorak, 3. kolovoza.
ZAGREB, 2. kolovoza 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 3. kolovoza.

ZAGREB - Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP), Hrvatski Crveni križ (HCK) i UNHCR potpisat će Memoradum o suradnji u vezi s privremenim Prihvatnim centrom za tražitelje azila u Šašinoj Gredi. Stupanjem na snagu Zakona o azilu u srpnju ove godine, MUP je od HCK-a preuzeo taj centar koji će biti korišten kao privremeno rješenje do osnivanja Prihvatnog centra za tražitelje azila Vlade Republike Hrvatske. Izjave za medije predviđene su nakon potpisivanja Memoranduma (11 sati, MUP, Vukovarska 33).

ZAGREB - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor sa suradnicima posjetit će u povodu Dana domovinske zahvalnosti hrvatske branitelje koji se u KBC-u Zagreb liječe od posttraumatskog stresnog poremećaja (13 sati, Kišpatićeva 12). Susret s novinarima bit će u 12,50 sati kod ulaza u Kliniku za psihološku medicinu.

SPLIT - Konferencija za novinare HSP-a, na kojoj će predsjednik stranke Anto Đapić govoriti o aktualnoj političkoj situaciji u Hrvatskoj, akciji Oluja i odbjeglom generalu Anti Gotovini (10 sati, prostorije stranke, Obala hrvatskog narodnog preporoda).

ROVINJ - Konferencija za novinare dirigenta Zubina Mehte i glavnog direktora Izraelske filharmonije Avi Shoshanija u povodu gostovanja Izraelske filharmonije, koja će u pulskoj areni nastupiti u srijedu, 4. kolovoza (13 sati, koncertna dvorana Adris grupe, Obala Vladimira Nazora 1).

SPLIT - Premijera drame "Pukovniku nema tko pisati" Gabriela Garcie Marqueza u režiji Nenni Delmestre (12 sati, dvorište HNK Split).

Dežurni urednici:

prijepodne - Jasna Nahtigal Lazarić

poslijepodne - Srebrenka Parlov

navečer - Neven Leskovar

telefon - 01/ 48 08 600

fax - 01/ 48 08 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙