FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagrebačka policija: subotnji požar na Jakuševcu podmetnut

ZAGREB, 2. kolovoza 2004. (Hina) - Požar u kojemu je u subotu navečerizgorjelo skladište sa školskim priborom u zagrebačkom naseljuJakuševac namjerno je podmetnut, izvijestila je danas zagrebačkapolicija.
ZAGREB, 2. kolovoza 2004. (Hina) - Požar u kojemu je u subotu navečer izgorjelo skladište sa školskim priborom u zagrebačkom naselju Jakuševac namjerno je podmetnut, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Policijskim očevidom, koji je jučer obavljen na požarištu, utvrđeno je da je u skladište provaljeno te da je na više mjesta zapaljena uskladištena roba. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta procjenjuje se na oko dva milijuna kuna kuna.

Nepoznati počinitelj je u subotu oko 21,20 sati obio ulazna vrata skladišta u vlasništvu tvrtke "Top Team Plus" u Sajmišnoj cesti. Ušavši u skladište, veličine oko 250 četvornim metara, provalnik je na više mjesta, najvjerojatnije otvorenim plamenom, zapalio uskladištene artikle školskog i uredskog pribora.

U požaru je u potpunosti izgorjelo krovište skladišta, nekoliko drvenih dijelova zidova, a izgorjeli su ili nagorjeli, te tako u potpunosti uništeni, svi artikli školskog i uredskog pribora -školske torbe, pernice, ljepila, flomasteri, bojice, olovke, bilježnice, bjanko-uplatnice, korice za uvezivanje i drugo.

Policiji je o izbijanju požara dojavljeno u subotu navečer, oko 21,35 sati, a požar su oko ponoći ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙