FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

WTA SAN DIEGO: DAVENPORT LAKO PROTIV MISKINE

SAN DIEGO, 1. kolovoza 2004. (Hina) - Četvrta tenisačica svijetaAmerikanka Lindsay Davenport osvojila je WTA Accura Classic turnir uSan Diegu pobijedivši sa uvjerljivih 6:1, 6:1 Ruskinju AnastasijuMiskinu.
SAN DIEGO, 1. kolovoza 2004. (Hina) - Četvrta tenisačica svijeta Amerikanka Lindsay Davenport osvojila je WTA Accura Classic turnir u San Diegu pobijedivši sa uvjerljivih 6:1, 6:1 Ruskinju Anastasiju Miskinu.

Za Davenport je to 43. osvojeni turnir u karijeri, treći puta je slavila u San Diegu, a odgovara joj igranje u Kaliforniji jer joj je Accura Classic treći trijumf zaredom - prošlih tjedana je osvajala WTA turnire u Stanfordu i Los Angelesu. Davenport u San Diegu nije izgubila set, a protivnice su joj uzele ukupno 19 gemova.

Pobjednica Roland Garrosa Miskina u finalu je osvojila tek dva gema, dijelom i zbog napornog, dvoipolsatnog polufinalnog susreta protiv Vere Zvonarjeve u kojem je spasila čak devet meč-lopti. Taj susret okončan je tek nakon 17:15 u "tie-breaku" trećeg seta, što je najduži "tie-break" ove sezone i treći u povijesti WTA Toura.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙