FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NIKO BULIĆ GOSTIMA DIJELIO PROMIDŽBENI MATERIJAL

ZAGREB, 31. srpnja 2004. (Hina) - Direktor Glavnog ureda Hrvatsketurističke zajednice Niko Bulić i direktorica Turističkog uredaTurističke zajednice Primorsko-goranske županije Gordana Medved usubotu su na graničnom prijelazu Rupa gostima koji ulaze u Hrvatskudijelili prigodne poklone i promidžbeni materijal.
ZAGREB, 31. srpnja 2004. (Hina) - Direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Niko Bulić i direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice Primorsko-goranske županije Gordana Medved u subotu su na graničnom prijelazu Rupa gostima koji ulaze u Hrvatsku dijelili prigodne poklone i promidžbeni materijal.

Bulić i Medved su zajedno s volonterima Hrvatske turističke zajednice gostima uz izraze dobrodošlice dijelili vlažne maramice i ručnike za osvježenje te promidžbeni materijal HTZ o turističkoj ponudi za odmora u Hrvatskoj.

Bulić je izjavio da porast turističkog prometa protekla dva tjedna te dolazak velikog broja gostiju ovoga vikenda ukazuje da će ova turistička sezona biti najmanje na razini prošlogodišnje.

Bulić je iznio podatak HTZ o procijenjenom porastu fizičkog prometa ove turističke sezone za 3 posto te porastu financijskog rezultata od 7 posto. Rekao je i da se procjena o zaradi 8,45 milijardi američkih dolara po dosadašnjem tijeku sezone pokazuje točnom.

Bulić je kazao da je s povjerenstvom Glavnog ureda HTZ za dodjelu "Plavog cvijeta" za najbolje turističko mjesto obišao sva nominirana mjesta. Po njemu u Dalmaciji nikada dosad nisu vidjeli popunjenije kapacitete.

Nakon obilaska graničnog prijelaza Rupa, Bulić, Medved i suradnici obišli su Info-punkt "Kvarner Info" na benzinskoj crpki "Vratima Jadrana" na riječkoj zaobilaznici gdje je povjerenstvo Glavnog ureda HTZ-a taj punkt ocjenjivalo u konkurenciji za najbolji info punkt u zemlji.

(Hina) xdsil yvkn

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙