FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Državni centar za obavješćivanje - izvješće o požarima

ZAGREB, 30. srpnja 2004. (Hina) - U Hrvatskoj je tijekom dana izbilonekoliko manjih požara, no zahvaljujući brzom djelovanju vatrogasacavećina ih je ubrzo ugašena ili lokalizirana, priopćio je Državnicentar za informiranje.
ZAGREB, 30. srpnja 2004. (Hina) - U Hrvatskoj je tijekom dana izbilo nekoliko manjih požara, no zahvaljujući brzom djelovanju vatrogasaca većina ih je ubrzo ugašena ili lokalizirana, priopćio je Državni centar za informiranje.

Požar, koji je oko 13,30 sati primijećen u Primorsko-goranskoj županiji na predjelu Studena Klana, ugašen je za nešto više od 15 minuta pa je izgorjelo svega 40 puta 20 metara površine.

U Šibensko-kninskoj županiji požar je u 14,10 sati izbio kod Vrpolja, u predjelu Plenice. Zahvatio je oko 700 metara četvornih trave, niskog raslinja te nešto maslina i bajama. Lokaliziran je nakon 20 minuta, a aktivnosti na gašenju se nastavljaju.

U toj županiji požar je oko 9,50 sati izbio i kod Knina. Zahvatio je površinu 50 puta 50 metara suhe trave i niskog raslinja, a ugašen je u 10,37 minuta.

U Istarskoj županiji oko 14 sati izbio je šumski požar kod Pazina, a vatrogasci su upućeni na intervenciju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙