FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OI: RUKOMETAŠI PODRŽAVAJU SLAVKA GOLUŽU ZA NOSITELJA ZASTAVE

CRIKVENICA, 30. srpnja 2004. (Hina) Praćenje priprema naše rukometnereprezentacije u medijama nije u skladu s našim ambicijama s kojimaidemo u Atenu, a nismo zadovoljni ni načinom na koji Hrvatskiolimpijski odbor (HOO) namjerava izabrati sportaša koji će 13.kolovoza ponijeti hrvatsku zastavu na otvaranju XXVIII. olimpijskihigara u Ateni, izjavio je danas na prigodnoj konferenciji za tisak uCrikvenici predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza (HRS) ŽeljkoKavran.
CRIKVENICA, 30. srpnja 2004. (Hina) Praćenje priprema naše rukometne reprezentacije u medijama nije u skladu s našim ambicijama s kojima idemo u Atenu, a nismo zadovoljni ni načinom na koji Hrvatski olimpijski odbor (HOO) namjerava izabrati sportaša koji će 13. kolovoza ponijeti hrvatsku zastavu na otvaranju XXVIII. olimpijskih igara u Ateni, izjavio je danas na prigodnoj konferenciji za tisak u Crikvenici predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza (HRS) Željko Kavran.

Rukometaši traže da HOO istakne jasne kriterije po kojima će se određivati sportaš koji će nositi hrvatsku zastavu, a među glavnim kriterijima treba biti uspješnost sportaša i sportska dostignuća ostvarena od formiranja HOO-a.

Takav stav podržao je i najbolji hrvatski rukometaš Petar Metličić koji je rekao da kapetan naše rukometne reprezentacije Slavko Goluža ima sve uvjete da bude izabran na nositelja zastave jer u svojoj bogatoj kolekciji odličja, pored ostalog, ima i zlanu medalju sa olimpijskih igara, svjetskog prvenstva i mediteranskih igara.

Izbornik naše reprezentacije Lino Červar nije bio zadovoljan s angažmanom nekolicine, posebno mlađih rukometaša, na jučerašnjoj trening utakmici protiv Norveške koju su njegovi izabranici izgubili. "Večeras će svi dobiti priliku protiv istog protivnika i tek tada ću moći reći kojih 17 ili 18 igrača idu na završne pripreme u Zagreb i koji će 5. kolovoza nastupiti u Čakovcu u utakmici protiv Mađarske", rekao je Červar, koji će 15 putnika za Atenu odrediti tek poslije uzvratnog susreta naših i mađarskih rukometaša koja će se odigrati 7. kolovoza u Mađarkoj.

Najbolji hrvatski rukometaši otputovat će u Atenu s prvom skupinom naših sportaša 10. kolovaza, a prvi susret na olimpijskom turniru imat će 14. kolovoza u 18,30 protiv reprezentacije Islanda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙