FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za četvrtak, 29. srpnja

ZAGREB, 29. srpnja 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje začetvrtak, 29. srpnja.
ZAGREB, 29. srpnja 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 29. srpnja.

ZAGREB - Hrvatsko pedijatrijsko društvo, udruga "Roda" i Hrvatska udruga grupa za potporu dojenja održat će konferenciju za novinare u povodu Svjetskog dana dojenja koji se već tradicionalno obilježava u prvom tjednu u kolovoza. Ovogodišnji Svjetski dan dojenja održava se pod sloganom "Isključivo dojenje - zlatni standard". Na konferenciji će uz ostale govoriti ravnatelj Klinike za dječje bolesti Ivan Fattorini, predsjednik Hrvatskog pedijatrijskog društva Josip Grgurić i predstavnica udruge "Roda" Renata Jelušić (Klinika za dječje bolesti, Klaićeva 16 u 11 sati).

MOTOVUN - Amnesty Internationala će na filmskom festivalu u Motovunu dodjeliti međunarodnu filmsku nagradu za najbolji kratkometražni ili dugometražni film s ljudsko-pravnom tematikom. To je prvi puta da ta međunarodna organizacija za zaštitu i promicanje ljudskih prava dodjeljuje nagradu na filmskom festivalu u Motovunu. Nagradu, odnosno stakleni kipić u obliku svijeće uručit će direktorica Amnesty Internationala Hrvatske Milena Beader. (kino Trg u Motovunu u 21 sat).

PULA - U sklopu 5. glazbeno-scenskog Histria festivala u pulskoj Areni koncert će održati talijanski kantautor pop glazbe Eros Ramazzotti. U svojoj 20-godišnjoj karijeri on je snimio niz uspješnih albuma koji su do sada prodani u milijunima primjeraka. Koncert u Areni bit će održan u sklopu promocije njegovog novog albuma "9" izdanog prošle godine (21,30 sati Arena).

Dežurni urednici:

prijepodne - Neven Leskovar

poslijepodne - Vesna Krbot Nejašmić

navečer - Jasna Nahtigal Lazarić

telefon: 01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙