FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAJAVA DOGAĐAJA - HRVATSKA - ZA SRIJEDU, 28. SRPNJA

ZAGREB, 28. srpnja 2004. (Hina) - -Najavljujemo važnije događaje zasrijedu, 28. srpnja.
ZAGREB, 28. srpnja 2004. (Hina) - -Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 28. srpnja.

ZAGREB- Konferencija za novinare potpredsjednice Vlade i ministrice obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranke Kosor i članova radne skupine za projekt kojim se želi osobama s invaliditetom omogućiti pristup javnim objektima (zgrada Ministarstva, Park Stara Trešnjevka 4 u 10 sati).

ZAGREB - Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO) održat će konferenciju za novinare na kojoj će biti i ministar zdravstva i socijalne skrbi Andrija Hebrang (prostorije Zavoda, Margaretska 3 u 13 sati). Konferencija će biti održana nakon sjednice Upravnog vijeća na kojoj će biti riječi o prijedlogu liste lijekova Zavoda.

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu medijskih napisa o otpuštanju djelatnika bolnice "Sveti Duh" (Opća bolnica "Sveti Duh", Sveti Duh 64 u 11 sati).

ZAGREB - Savez samostalnih sindikata Hrvatske, Hrvatska udruga sindikata i Sindikat usluga UNI-CRO održat će konferenciju za novinare. Sindiklani čelnici osvrnuti će se na mišljenje Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja o iznosima novih odvjetničkih tarifa (Radnički dom, Krešimirov trg 2 u 10,30 sati).

CAVTAT - Izvedba prve ovogodišnje dramske premijere 55. Dubrovačkih ljetnih igara "Otok na kojem vrijeme je stalo", autorice i redateljice Vanje Matujec. Riječ i o prvoj službenoj produkciji jedne dječje predstave u 55-godišnjoj povijesti Dubrovačkih ljetnih igara. (U 20 sati).

dežurni urednici:

prijepodne - Neven Leskovar

poslijepodne - Vesna Krbot Nejašmić

navečer - Jasna Nahtigal Lazarić

telefon: 01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

>potpis<(Hina) xmvr yvkn

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙