FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VINKOVCI: POGINUO BICIKLIST

VINKOVCI, 25. srpnja 2004. (Hina) - U vinkovačkom prigradskom naseljuMirkovci sinoć je osobni automobil "yugo" naletio na 42-godišnjegbiciklistu koji je od zadobivenih ozljeda preminuo oko ponoći uvinkovačkoj Općoj bolnici, izvijestila je PU vukovarsko-srijemska.
VINKOVCI, 25. srpnja 2004. (Hina) - U vinkovačkom prigradskom naselju Mirkovci sinoć je osobni automobil "yugo" naletio na 42-godišnjeg biciklistu koji je od zadobivenih ozljeda preminuo oko ponoći u vinkovačkoj Općoj bolnici, izvijestila je PU vukovarsko-srijemska.

Nesreća se dogodila oko 21,30 sati u središtu Mirkovaca kada je 34-godišnja vozačica iz Vinkovaca na raskrižju "yugom" udarila u biciklistu Lazu Gušića iz Mirkovaca koji je pritom teško ozlijeđen. Vozilom hitne medicinske pomoći biciklist je prevezen u vinkovačku Opću bolnicu gdje je 15-ak minuta poslije ponoći preminuo.

Po riječima načelnika Ureda načelnika PU vukovarsko-srijemske Miroslava Janića, vozačica je nakon nesreće pobjegla, ne pruživši pomoć ozlijeđenom biciklisti, a o nesreći nije obavijestila ni policiju. No, nakon nekog vremena ipak se sama prijavila policiji koja je najavila podnošenje kaznene prijave protiv nje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙