FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: na autocesti Zagreb - Karlovac nema teškoća, od Delnica do Rijeke spora kolona

ZAGREB, 24. srpnja 2004. (Hina) - Na autocesti A1 Zagreb-Karlovacpromet je gušći iz smjera mora, ali se prometuje bez većih zastoja,izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 24. srpnja 2004. (Hina) - Na autocesti A1 Zagreb-Karlovac promet je gušći iz smjera mora, ali se prometuje bez većih zastoja, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Na naplati Lučko otvorena su tri ulaza i sedam izlaza, a u Karlovcu s autoceste izlazi se u šest kolona.

Na autocesti A6 Zagreb-Rijeka, od čvora Delnice do Rijeke stvorila se kolona koja se kreće vrlo sporo brzinom oko 10 km/h.

Zbog svečanog otvorenja nove dionice autoceste A1 Split-Zagreb, sva vozila koja idu iz smjera Zadra prema unutrašnjosti obavezno silaze na naplati Gospić.

Po D1 (ličkoj magistrali) od Karlovca, kroz Turanj, prema Slunju, Plitvicama i Korenici prometuje se u neprekinutoj koloni uz česte zastoje, brzinom od oko 50 do 80 km/h. Na području grada Otočca, od Žute Lokve do Ličkog Lešća vozi se brzinom od oko 50 km/h.

Na autocesti A3 Zagreb-Županja, smjer Županja na dionici od Ivanje Reke do Ivanić Grada, radi radova formirala se duža kolona vozila.

Na graničnom prijelazu Bajakovo kolona osobnih i teretnih vozila duga je oko 10 km. Na prijelazima Bregana, Macelj, Goričan, te na graničnim prijelazima u Istri pojačan je promet osobnim vozilima na ulazu, ali i na izlazu.

Na liniji Prizna Žigljen, za otok Pag, plove 4 trajekta i u Prizni je kolona vozila duga oko 3 km i čeka se oko 2 sata, isto je i u pristaništu Jablanac za otok Rab. Na ostalim trajektnim pristaništima promet je pojačan, a u Splitu se uvode dodatne trajektne linije po potrebi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙