FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BIVŠI SUPRUG OPTUŽIO MARION JONES ZA UZIMANJE DOPINGA

RALEIGH, 23. srpnja 2004. (Hina/Reuters) - Trostruka olimpijskapobjednica Marion Jones uzimala je doping za vrijeme Olimpijskih igarau Sydneyu, ustvrdio je njezin bivši suprug C.J. Hunter. Takve optužbeHunter je iznio saveznim istražiteljima koji istražuju aferu BALCO, aobjavio ih je "San Francisco Chronicle", koji se je domogao izvješćakojeg su sastavili istražitelji.
RALEIGH, 23. srpnja 2004. (Hina/Reuters) - Trostruka olimpijska pobjednica Marion Jones uzimala je doping za vrijeme Olimpijskih igara u Sydneyu, ustvrdio je njezin bivši suprug C.J. Hunter. Takve optužbe Hunter je iznio saveznim istražiteljima koji istražuju aferu BALCO, a objavio ih je "San Francisco Chronicle", koji se je domogao izvješća kojeg su sastavili istražitelji.

Hunter je saveznim istražiteljima izjavio kako je osobno dao injekcije Marion Jones koje su sadržavale nedozvoljena stimulativna sredstva, kao što su THG, EPO i ljudski hormon rasta. Hunter tvrdi da je Marion Jones uzimala doping prije i poslije OI u Sydneyu, te da ju je vidio kako si ubrizgava stimulativna sredstva. Po njemu, Marion Jones je nedozvoljena stimulativna sredstva dobila od Victora Contea, vlasnika BALCO laboratorija, i njezinog bivšeg trenera Trevora Grahama.

Joseph Burton, odvjetnik Marion Jones, reagirao je priopćenjem u kojem Huntera karakterizira kao ozlojeđenog bivšeg supruga, koji nije prebolio razvod te da je stoga spreman na osvetu.

"Na sreću Hunterovi napori da se osveti, tako što priča laži, u suprotnosti su s izjavama koje je dao bivši trener Marion Jones. On je podržao Marion, koja od početka tvrdi da nikad nije uzimala doping. C.J. Hunter dao je lažne izjave saveznim istražiteljima i stoga pozivamo federalne vlasti da istraže njegovo ponašanje, jer je laganje saveznim istražiteljima zločin", kaže se u priopćenju odvjetnika Marion Jones.

Hunter je 1999. osvojio naslov svjetskog prvaka u bacanju kugle, ali je nakon toga više puta uhvaćem da je uzimao nedopuštena stimulativna sredstva. Od Marion Jones se je razveo 2002. godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙