FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za četvrtak, 22. srpnja

ZAGREB, 22. srpnja 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje začetvrtak, 22. srpnja.
ZAGREB, 22. srpnja 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 22. srpnja.

ZAGREB - Redovita sjednica Vlade Republike Hrvatske. Na sjednici će se Vlada očitovati o prijedlogu izmjena Obiteljskoga zakona te s tim u vezi o još jednom produženju roka za pripremu sudova - ovoga puta s 30 rujna ove na 31. prosinca iduće godine. Još jedno produženje roka predložilo je Ministarstvo pravosuđa uz tumačenje da se sudovi, zbog preopterećenosti drugim predmetima, nisu uspjeli pravodobno pripremiti za novi posao. (15 sati, Vlada Republike Hrvatske, Trg sv. Marka 2).

VARAŽDIN - O kriminalističkoj obradi i poduzetim mjerima protiv dvojice policijskih službenika koji su tijekom saslušanja mladića Miljenka Hipa počinili kaznena djela iznuđivanja iskaza i nanošenja teških tjelesnih ozljeda na izvanrednoj tiskovnoj konferenciji govorit će predstavnici Policijske uprave varaždinske i Ministarstva unutarnjih poslova. Dvojicu policijskih službenika mladić je prepoznao jučer. (8 sati u prostorijama PU varaždinske)

RIJEKA - Konferencija za novinare Županijske i Gradske organizacije Demokratskoga centra Primorsko-goranske županije i grada Rijeke na kojoj će sudjelovati i predsjednica DC-a Vesna Škare Ožbolt. Teme konferencije bit će aktualna politička situacija u zemlji te omasovljenje članstva u Rijeci i Primorsko-goranskoj županiji. (11,15 sati, hotel "Kontinental").

DUBROVNIK - Konferencija za novinstvo u povodu dviju izvedbi baleta "Romeo i Julija" u koreografiji Dinka Bogdanića i izvođenju Baleta Hrvatskoga narodnog kazališta koje su na programu 55. Dubrovačkih ljetnih igara 23. i 24. srpnja od 21 sati i 30 minuta na Boškovićevoj poljani. (10 sati, press centar Igara, Od Siguate 1).

Dežurni urednici:

prijepodne - Milka Ćurković

poslijepodne - Jasna Nahtigal Lazarić

navečer - Vesna Krbot Nejašmić

telefon: 01/ 4808 600

telefaks: 01/ 4808 822

(Hina) xip yvkn

(Hina) xip yvkn

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙