FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VEGETA MEĐU MARKAMA S NAJVEĆIM POTENCIJALOM U POLJSKOJ

ZAGREB, 15. srpnja 2004. (Hina) - Prema istraživanju marketinškeagencije Young&Rubicam (Y&R), Vegeta se svrstala među tri marke snajvećim potencijalom rasta u Poljskoj, a rezultati tog istraživanjaobjavljeni su i u najčitanijem poljskom dnevniku Rzeczpospolita.
ZAGREB, 15. srpnja 2004. (Hina) - Prema istraživanju marketinške agencije Young&Rubicam (Y&R), Vegeta se svrstala među tri marke s najvećim potencijalom rasta u Poljskoj, a rezultati tog istraživanja objavljeni su i u najčitanijem poljskom dnevniku Rzeczpospolita.

Vegeta je sa 26. pozicije iz 2001. godine skočila na 3. mjesto marki s najvećim potencijalom rasta u Poljskoj, objavili su danas iz prehrambene industrije Podravka.

Ispred nje su Lipton i RMF FM (radio stanica). Iza Vegete nalazi se niz poznatih svjetskih marki, a takav uspjeh Vegete, istaknuli su u Podravki, rezultat je ciljanih marketinških aktivnosti na tržištu Poljske.

Prema ocjeni Y&R, uspjeh marki temelji se na testiranju u kojoj mjeri marka odgovara potrebama klijenata, na koji način se razlikuje od ostalih marki, te koliko potrošači cijene i poznaju tržišnu marku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙