FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IRAK: POSLJEDNJI PODACI - U EKSPLOZIJI U HADITHI 10 MRTVIH, 27 RANJENIH

RAMADI, 15. srpnja 2004. (Hina/AFP) - Deset je osoba, među kojimatrojica policajaca poginulo, a 27 ih je ozlijeđeno u eksplozijiautomobila-bombe u četvrtak ujutro u iračkom gradu Hadithi, premaposljednjim podacima policije i lokalne bolnice.
RAMADI, 15. srpnja 2004. (Hina/AFP) - Deset je osoba, među kojima trojica policajaca poginulo, a 27 ih je ozlijeđeno u eksploziji automobila-bombe u četvrtak ujutro u iračkom gradu Hadithi, prema posljednjim podacima policije i lokalne bolnice.

"Deset je osoba, trojica policajaca i sedam civila poginulo, a 27 ih je ozlijeđeno, među kojima sedam policajaca", rekao je u telefonskom razgovoru za France presse dužnosnik policije u Hadithi Alaa al-Joughaithi.

Ravnatelj gradske bolnice dr. Said Hassan potvrdio je informaciju, dodavši kako su ozlijeđeni počeli stizati u bolnicu oko 10.45 po lokalnom vremenu.

Prve informacije ministarstva unutarnjih poslova objavljene neposredno nakon eksplozije govorile su o trojici poginulih policajaca, a ozlijeđeni nisu spominjani. Al-Joughaithi je rekao kako je automobil-bomba bio parkiran pred policijskom postajom.

Neki gradovi pokrajine Al-Anbar u kojoj se nalazi i Haditha, poput Falluje i njezina glavnog grada Ramadija uporišta su pobunjenika i česta poprišta njihovih napada na američke vojne snage.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙