FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: anketa o zainteresiranosti građana za kupnju stanova POS-a u Sesvetama

ZAGREB, 13. srpnja 2004. (Hina) - Svim kandidatima na listi za kupnjustanova po Programu društveno poticane stanogradnje (POS) u Zagrebuovih je dana upućena anketa kako bi se utvrdilo jesu li zainteresiraniza kupovinu stana na lokaciji Sopnica-Jelkovec u Sesvetama.
ZAGREB, 13. srpnja 2004. (Hina) - Svim kandidatima na listi za kupnju stanova po Programu društveno poticane stanogradnje (POS) u Zagrebu ovih je dana upućena anketa kako bi se utvrdilo jesu li zainteresirani za kupovinu stana na lokaciji Sopnica-Jelkovec u Sesvetama.

Iz Gradskog ureda za upravljanje imovinom grada poručuju građanima da se po primitku dopisa na kućnu adresu odazovu na anketu "radi što realnijeg planiranja izgradnje stanova iz Programa POS-a na toj lokaciji".

"Osobe raspoređene na listi primit će dopis i anketu u kojoj trebaju zaokružiti jedan od ponuđenih odgovora, upisati ime i prezime te redni broj na Konačnoj listi i u dostavljenoj je koverti poštom vratiti pošiljaocu u roku osam dana od dana primitka", priopćuju iz tog Ureda.

Po odluci zagrebačkog Gradskog poglavarstva, anketu će među kandidatima s Konačne liste reda prvenstva za kupnju stanova iz programa POS-a provesti Povjerenstvo za provođenje postupka za odobravanje zahtjeva za kupnju stanova.

U priopćenju također napominju da podaci iz ankete nisu obvezujući odnosno da odgovor iz ankete ne znači obvezu kupnje stana na predmetnoj lokaciji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙