FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

i dalje gust promet na ličkim cestama

KORENICA / SVETI ROK, 10. srpnja 2004. (Hina) - Još je vrlo gustpromet na ličkim cestama: prometni val ličkom magistralom Plitvice -Korenica - Udbina traje više sati, vozi se u dugim kolonama usporeno,kroz naseljena mjesta i razskrižja tek oko 30 km na sat uz povremenekraće zastoje.
KORENICA / SVETI ROK, 10. srpnja 2004. (Hina) - Još je vrlo gust promet na ličkim cestama: prometni val ličkom magistralom Plitvice - Korenica - Udbina traje više sati, vozi se u dugim kolonama usporeno, kroz naseljena mjesta i razskrižja tek oko 30 km na sat uz povremene kraće zastoje.

Duge kolone vozila su i na autocesti Gornja Ploča - Zadar. Zbog suženja autoceste kod tunela Sveti Rok s ličke stane kolona vozila duga je 3 kilometra. Ima zastoja, vozi se sporo radi prolaza kroz tunel, gdje je jedno vozilo ostalo u kvaru.

Prometna policija zato od Udbine preumjesrava promet prema Gračacu. Srednje gustoće promet je i Jadranskom magistralom od Senja prema Masleničkom mostu, a bilježi se i povećan dolazak gostiju na otoke Rab i Pag. kako se doznaje u centru za motrenje u Senju, u lukama Jablancu i Prizni kolone vozila duge su oko 2,5 km, plove po četiri trajekta bez prekida i na ukrcaj se čeka više od sata.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙