FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BRANKO IVANKOVIĆ OSTAJE U IRANU DO KRAJA KVALIFIKACIJA ZA SP 2006.

TEHERAN, 9. srpnja (Hina/dpa) - Iranska novinska agencija Khabarobjavila je kako Branko Ivanković namjerava ostati na mjestu izbornikanogometne reprezentacije Irana najmanje do kraja kvalifikacija zaodlazak na Svjetsko prvenstvo 2006. godine u Njemačkoj.
TEHERAN, 9. srpnja (Hina/dpa) - Iranska novinska agencija Khabar objavila je kako Branko Ivanković namjerava ostati na mjestu izbornika nogometne reprezentacije Irana najmanje do kraja kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2006. godine u Njemačkoj.

No, s obzirom na loš ulazak u kvalifikacije i domaći poraz od Jordana zbog kojega je Iran trenutačno u vrlo nezavidnoj situaciji, odnosno za prolazak u sljedeći krug kvalifikacija mora pobijediti u svim preostalim utakmicama protiv Jordana, Laosa i Katara, moguće je da Ivanković u slučaju još jednog neuspjeha vrlo brzo okonča svoju iransku epizodu i uključi se u utrku za novoga izbornika Hrvatske.

Ivanković je ostao na suženoj listi od četiri kandidata za novoga izbornika reprezentacije Hrvatske nakon odlaska Otta Barića, uz Srečka Kataneca, Zlatka Kranjčara i Martina Novoselca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙