FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: TOMJANOVICH NOVI TRENER LAKERSA, BRYANT U CLIPPERSIMA?

LOS ANGELES, 9. srpnja 2004. (Hina/AFP) - Zvijezda Lakersa Kobe Bryantpregovara o uvjetima prelaska u gradskog rivala Los Angeles Clipperse,klub koji je završio prošlu sezonu kao zadnji na Zapadu.
LOS ANGELES, 9. srpnja 2004. (Hina/AFP) - Zvijezda Lakersa Kobe Bryant pregovara o uvjetima prelaska u gradskog rivala Los Angeles Clipperse, klub koji je završio prošlu sezonu kao zadnji na Zapadu.

Prema listu Los Angeles Times, Bryant se tajno susreo sa vlasnikom Clippersa, a prijelaz samo ovisi o ponudi kluba, jer je Kobeov ugovor sa Lakersima istekao.

Za 25-godišnjeg Bryanta zainteresirani su još Denver Nuggetsi, New York Knicksi i San Antonio Spursi, no nastavak karijere NBA zvijezde ovisit će i o presudi zbog navodnog silovanja, koja će biti donešena 27. kolovoza.

Lakersi su našli i zamjenu za otišlog trenera Phila Jacksona, a to je bivši trener Houstona i reprezentacije SAD-a Rudy Tomjanovich (55), koji je 2003., nakon 12 godina u Rocketsima, odstupio zbog dijagnosticiranog raka. On će, kako se čini, biti osmi trener Lakersa u zadnjih 14 godina, a Lakersi će preuzeti obvezu od 12 milijuna dolara, koliko mu Rocketsi duguju za dvije sezone.

Prije Tomjanovicha, čije se zdravlje jako popravilo, Lakersi su kontaktirali sveučilišne trenere Mike Krzyzewskog (Duke) i Roya Williamsa (North Carolina), te svog bivšeg trenera Pata Rileya, koji je odlučio ostati na mjestu predsjednika Miami Heata.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙