FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ATLETIKA - DIAGANA SE OPROSTILA

PARIZ, 8. srpnja (Hina/DPA) - Aktualna europska rekorderka i bivšasvjetska atletska prvakinja na 400 metara s preponama, FrancuskinjaStephane Diagana (34) oprostila se od aktivne karijere zbog ozljedenoge.
PARIZ, 8. srpnja (Hina/DPA) - Aktualna europska rekorderka i bivša svjetska atletska prvakinja na 400 metara s preponama, Francuskinja Stephane Diagana (34) oprostila se od aktivne karijere zbog ozljede noge.

"Oporavak bi suviše dugo trajao. Mislim da to u mojim godinama više nema smisla. Svjesna sam kako više ne mogu ponoviti svoje stare rezultate," kazala je Diagana, koja se ozlijedila prije nekoliko dana.

Stephane Diagana je početkom ove sezone najavila kako će oprostiti od "kraljice sportova" nakon Olimpijskih igara u Ateni, no ozljeda je ubrzala njezin oproštaj.

"Imala sam odličnu karijeru i za ničim ne žalim," dodala je Francuskinja, koja je svjetski naslov dohvatila 1997. godine, a europski prije dvije godine. Diagana je i aktualne europska rekorderka na 400 metara s preponama s rezultatom 47.37.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙