FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ODGOĐENA ODLUKA O IZBORNIKU HRVATSKE REPREZENTACIJE

ZAGREB, 8. srpnja (Hina) - Unatoč najavama Izvršni odbor Hrvatskognogometnog saveza (HNS) nije na današnjoj sjednici donio odluku onovom izborniku hrvatske reprezentacije.
ZAGREB, 8. srpnja (Hina) - Unatoč najavama Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) nije na današnjoj sjednici donio odluku o novom izborniku hrvatske reprezentacije.

Ime novog izbornika vjerojatno će biti poznato u utorak, 13. srpnja do kada bi predsjednik HNS-a Vlatko Marković, predsjednik Stručne komisije Miro Uljan, te član IO Josip Friščić trebali obaviti razgovore s četvoricom kandidata - Zlatkom Kranjčarom, bivšim slovenskim izbornikom Srečkom Katanecom, izbornikom mlade reprezentacije Martinom Novoselcom, te izbornikom Irana Brankom Ivankovićem, rečeno je na današnjoj novinarskoj konferenciji u Kući nogometa, na kojoj su prisustvovali predsjednik HNS-a Marković, te glavni tajnik HNS-a Srebrić. Današnji tisak uz ovu četvoricu navodi kao moguće kandidate i bivšeg izbornika Miroslav Blaževića, te Ivu Šuška.

U utorak 13. srpnja na rasporedu je nova sjednica IO-a na kojoj bi se trebalo donijeti odluka o izborniku, a vjerojatno je da će na temelju obavljenih razgovora s kandidatima članovima IO-a biti predloženo jedno ime.

Najvažniji zadatak za novog izbornika bit će plasman na SP 2006. Hrvatska igra u skupini sa Švedskom, Bugarskom, Mađarskom, Islandom i Maltom, a prva utakmica je već 4. rujna u Zagrebu protiv Mađarske. Prije toga nacionalna momčad će 18. kolovoza u Varaždinu ugostiti Izreal u prijateljskom dvoboju.

IO je prihvatio izvješća izbrnika A i U-21 reprezentacije Otte Barića i Martina Novoselca, s europskih prvenstava, te im odao priznanje za postignute rezultate.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙