FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAJAVA DOGAĐAJA - HRVATSKA - ZA UTORAK, 6. SRPNJA

ZAGREB, 6. srpnja 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zautorak, 6. srpnja.
ZAGREB, 6. srpnja 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 6. srpnja.

ZAGREB - Sjednice više odbora Hrvatskoga sabora (Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6).

- Odbor za Ustav, Poslovnik i politički sustav (10 sati, dvorana 149/I.)

- Odbor za izbor, imenovanja i upravne poslove (12 sati, dvorana 133/I).

- Odbor za obitelj, mladež i šport (12 sati, Mala vijećnica).

- Odbor za prostorno uređenje i zaštitu okoliša (13 sati, dvorana 233/II).

- Odbor za financije i državni proračun (13,30 sati, dvorana 133/I.).

- Odbor za rad, socijalnu politiku i zdravstvo (13,30 sati. dvorana 84).

- Odbor za pravosuđe (14 sati, dvorana 202/II.).

DONJI SRB/GRAČAC/OBROVAC - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić gostovat će u tim mjestima na tribini "Pitajte Predsjednika Republike".

- Prva tribina održat će se u Donjem Srbu u područnoj školi "Nikola Tesla" (12,30 sati).

- Nakon toga, predsjednik Mesić otputovat će u Gračac gdje će u Osnovnoj školi Gračac nazočiti tribini o istoj temi (13,45 sati).

- Treća tribina "Pitajte Predsjednika Republike" u nazočnosti predsjednika Mesića održat će se u Obrovcu u Domu kulture (15 sati).

- Nakon toga, predsjednik Mesić posjetit će Kistanje (17,30 sati) te pravoslavni manastir Krka (18 sati, Nikole Tesle bb).

Prije posjeta Donjem Srbu, predsjednik Stjepan Mesić nazočit će početku natjecanja Svjetskoga prvenstva u streličarstvu u Labudovcu na Plitvičkim jezerima (10,30 sati).

ZAGREB - Sjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa na kojoj bi se trebale utvrditi kazne za nepoštivanje Zakona o sprječavanju sukoba interesa za sve državne dužnosnike koji su imenovani u nadzorne odbore trgovačkih društava. Naime, predsjednik Povjerenstva Antun Kapraljević prije nekoliko dana ustvrdio je da je Vlada protuzakonito imenovala državne dužnosnike u nadzorne odbore jer Sabor nije usvojio listu društava od posebnoga državnog interesa u kojima članovi mogu biti saborski zastupnici. Povjerenstvo bi trebalo usvojiti i obrazac Izvješća o imovini i tako tipizirati način prijavljivanja dužnosničke imovine (16 sati, Opatička 8, soba 105/I.).

ZAGREB - Sjednica Gospodarsko-socijalnoga vijeća (GSV) (12 sati, zgrada Vlade Republike Hrvatske, Trg sv. Marka 2). Sjednica će biti zatvorena za javnost, a nakon završetka predviđene su izjave za medije.

ZAGREB - Konferencija za novinare Matice hrvatskih sindikata javnih službi. Među ostalima, teme konferencije su "Kriza u socijalnom komuniciranju u Republici Hrvatskoj i diskriminacija u socijalnom dijalogu " te "Izostanak socijalnoga partnerstva i nerazumijevanje od strane Vlade". (10,30 sati, Trg maršala Tita 4/II.)

ZAGREB - Konferencija za novinstvo Caritasa Zagrebačke nadbiskupije na kojoj će biti riječi o 35 godina srbi te ustanove za djecu. Naime, 8. srpnja 1969. pred vratima Caritasa pronađeno je prvo ostavljeno dijete koje je tada Caritas i prihvatio. Tijekom 35 godina u ustanovama Caritasa stalni ili privremeni dom pronašlo je 4226 djece (12 sati, Selska cesta - ulaz iz Grobničke).

OSIJEK - Poglavarstvo Osječko-baranjske županije raspravljat će o stanju i problemima zaštite te programima razvitka Parka prirode Kopački rit, izradi istraživačko-razvojne studije za projekt robne burze u Osijeku, te sufinanciranju kapitalnih ulaganja u projekte biljne proizvodnje i druge razvojne projekte u poljoprivrede (Trg Ante Starčevića 2, 13 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne - Jasna Nahtigal Lazarić

poslijepodne - Dubravka Dadić

navečer - Neven Leskovar

telefon: 01/ 4808 600

telefaks: 01/ 4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙