FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAJAVA DOGAĐAJA - SVIJET - ZA SRIJEDU, 7. SRPNJA

ZAGREB, 6. srpnja 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zasrijedu, 7. srpnja.
ZAGREB, 6. srpnja 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 7. srpnja.

PRIŠTINA - Američki državni podtajnik za politička pitanja Marc Grossman i zamjenica američkog državnog podtajnika za europska i euroazijska pitanja Kathleen Stephens posjetit će u srijedu Kosovo kako bi potaknuli političke procese na tom području. Prema najavama, Grossman će s najvišim kosovskim dužnosnicima razgovarati o provođenju standarda za Kosovo, obnovi oštećenih objekata, međuetničkom dijalogu i drugim pitanjima. Američki državni podtajnik trebao bi u srijedu prijepodne, prije dolaska u Prištinu, posjetiti Beograd i razgovarati s najvišim dužnosnicima, uključujuči i novog predsjednika Srbije Borisa Tadića.

TOKIO - Posjet savjetnice za nacionalnu sigurnost američkoga predsjednika Georgea Busha Condoleezze Rice (i 8. srpnja). Rice poslije putuje u Kinu i Južnu Koreju.

TEL AVIV - Nastavak posjeta glavnog tajnika IAEA Mohameda ELBaradeia posvećenog razgovorima o izraelskom nuklearnom programu.

ADDIS ABEBA - Nastavak summita Afičke unije

BERLIN - Poljski premijer Aleksander Kwasniewski sastaje se sa svojim njemačkim kolegom i domaćinom, kancelarom Gerhardom Schroederom, na razgovorima o bilateralnim i pitanjima EU.

DEŽURNI UREDNICI:

Noć: Nenad Zlatović

Prije podne: Darko Vlahović

Poslije podne: Sonja Djerasimović, Duška Gerić Koren

Večer: Domagoj Janković

Tel: 00 385 1 4808 645

Fax: 00 385 1 4808 822

e-mail: vpdesk@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙