FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BOCA JUNIORSI OSTALI BEZ TRENERA

BUENOS AIRES, 5. srpnja 2004. (Hina/Reuters) - Trener Carlos Bianchi,koji je s Boca Juniorsima osvojio tri Libertadores kupa, neočekivanoje napustio najpopularniji argentinski klub.
BUENOS AIRES, 5. srpnja 2004. (Hina/Reuters) - Trener Carlos Bianchi, koji je s Boca Juniorsima osvojio tri Libertadores kupa, neočekivano je napustio najpopularniji argentinski klub.

"Napuštam Bocu jer vjerujem da je to u interesu kluba", izjavio je Bianchi za državnu novinsku agenciju Telam.

Argentinski mediji posljednjih su tjedana učestalo pisali o nategnutim odnosima između Bianchija i predsjednika kluba Mauricija Macrija. Glavni razlog za to je rasprodaja ključnih igrača. Također, u tisku je Bianchi apostrofiran kao jedan od glavnih kandidata za izbornika argentinske reprezentacije.

Bianchi je trenersku karijeru započeo u Francuskoj, vodeći Reims i Nicu. Godine 1993. stigao je slabašni Velez Sarsfield s kojim je osvojio tri naslova prvaka Argentine i Libertadores kup 1994. U talijanskoj Romi proveo je jednu neuspješnu sezonu (1996/1997.), a potom se je vratio u Argentinu te je s velikim uspjehom trenirao Boca Juniorse.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙