FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAJAVA DOGAĐAJA - HRVATSKA - ZA PONEDJELJAK, 5. SRPNJA

ZAGREB, 5. srpnja 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zaponedjeljak, 5. srpnja.
ZAGREB, 5. srpnja 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za ponedjeljak, 5. srpnja.

VUKOVAR - Svečano otvaranje preuređene stambene zgrade za izbjeglice i prognanike različitih nacionalnosti koje je s 500 tisuća eura financirala austrijska vlada, ostvarila nevladina udruga Hilfswerk Austria" u suradnji s Ministarstvom mora, turizma prometa i razvitka. Preuređena zgrada ima 28 stambenih jedinica. Svečanosti otvaranja bit će nazočni predstavnici austrijskog veleposlanstva, udruge "Hilfswerk" te ministar Božidar Kalmeta (Trg Republike Hrvatske 1 u 14 sati).

ZAGREB - Predstavljanje knjige profesora Željka Horvatića "Kazneno pravo i druge kaznene znanosti - zbirka radova 1963. - 2003.". Bit će održan i Okrugli stol o problemima kaznenog pravosuđa u Hrvatskoj i načinima njihova rješavanja. Uvodno će govoriti predstavnici Hrvatskog sabora, Ministarstva pravosuđa, Ministarstva unutarnjih poslova, Vrhovnog suda i Državnog odvjetništva (Pravni fakultet, Trg maršala Tita 11 u 12 sati).

MILNA - Prosvjedni odbor mještana Milne najavio je da će brodicama blokirati pomorski prolaz između otoka Brača i Šolte jer Milna nije uključena u svakodnevnu katamaransku vezu Split - Bol - Jelsa. Svrha blokade je zaustaviti prolaz katamarana koji plovi na relaciji Split - Jelsa, dok će ostali brodovi biti propušteni. U prvom tjednu predviđeno je da se blokada provodi svaki drugi ili treći dan i to po dva i pol sata prijepodne i poslijepodne.

RIJEKA - Konferencija za novinare u povodu praizvedbe predstave "Jazz" autora Filipa Šovagovića koja će biti priređena 7. srpnja u dvorištu riječkog Filozofskog fakulteta. Tekst predstave "Jazz" Šovagović je napisao za kazališnu manifestaciju Riječko kulturno ljeto u sklopu koje će biti praizveden. ( dvorište Filozofskog fakulueta, Klobučarićev trg 1, 10 sati)

Dežurni urednici:

prijepodne-Jasna Nahtigal

poslijepodne-Neven Leskovar

navečer-Dubravka Dadić

telefon: 01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

(Hina) xmvr yvkn

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙