ATENA, 4. srpnja (Hina/Reuters) - Nogometnu euforiju koja je zahvatilaGrčku iskoristio je vlasnik jednog restorana u Ateni uvrstivši na menijela kao što su "Zidane Souvlaki s Trezeguet umakom," zatim, "Prženičeški krumpir", ili pak
"Haristeas souvlaki", te "Mali Portugalac nažaru".
ATENA, 4. srpnja (Hina/Reuters) - Nogometnu euforiju koja je
zahvatila Grčku iskoristio je vlasnik jednog restorana u Ateni uvrstivši na
meni jela kao što su "Zidane Souvlaki s Trezeguet umakom," zatim, "Prženi češki
krumpir", ili pak "Haristeas souvlaki", te "Mali Portugalac na žaru"."Ljudi su poludjeli za "Zidane Souvlaki s Trezeguet umakom". Ovo jelo
postalo je pravi hit," kazao je vlasnik restorana Dimitris Ikosidios, koji
svoje goste dvori u odori nogometnog suca, dok ostali radnici u restoranu nose
dresove grčke reprezentacije. Inače, Souvlaki je najpopularnije "fast food"
jelo u Grčkoj. Još ga zovi i grčki hamburger.
Njegovu ideju preuzeli su i lokalni barovi, koji su na ponudu koktela
uvrstili i "Otto special", te "Otto cocktails".