FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

POČINJE SP U FIELD STRELIČARSTVU

PLITVICE, 4. srpnja (Hina) - svjetsko prvenstvo u field streličarstvuza seniorskoj i juniorskoj konkurenciji započinje danas na Pliticamasvečansti otvaranja na nogometnom igralištu u Mukinjama u 18. 30 sati.
PLITVICE, 4. srpnja (Hina) - svjetsko prvenstvo u field streličarstvu za seniorskoj i juniorskoj konkurenciji započinje danas na Pliticama svečansti otvaranja na nogometnom igralištu u Mukinjama u 18. 30 sati.

Prije toga održani su sastani Tehničke komisije, gdje su dogovoreni svi detalji provedbe organizacije natjcanja, kao i prvi službeni trening te pregled opreme sportaša s kojom će se gađati.

Na ždrijebu se nisu pojavili jedino natjecatelji iz Obale Bjelokosti i tako će na SP nastupiti 26 nacija i 280 sudionika. Posebno veseli nastup Poljske, koja prvi puta dolazi na field (poljsko kolo) natjecanja.

Vrijedni organizatori na svečanost otvaranja pozvali su brojne goste iz Vlade, Hrvatskog olimijskog odbora, Ličko senjske županije te općine Plitvička Jezera. 19. Svjetsko seniorsko te 4. juniorsko prvenstvo otvorit će Ugur Erdener, potpretsjednik Svjetske streličarske federacije, jer predsjednik Jime Easton zbog poslovnih obveza stiže na Plitvice 8. srpnja. S velikim zanimanjem gosti iz cijelog svijeta očekuju i nastup našeg renomiranog folklornog ansambla Lado iz Zagreba, budući su mnogi već mogli uživati u njihovoj vrhunskoj izvedbi pjesama i plesova te ljepoti narodnih nošnji Hrvatske za vrijeme njihova gostovanja u inozemstvu.

Kvalifikacije kreću u utorak, 6. srpnja u 10. 30 sati na terenima Labudovca. Prije toga svi sudionici su iskoristiti prvi službeni trening na nogometnom igralištu Mukinje. Svi redom međutim oduševljeni su prirodnim ljepotama i mogućnostima koje pružaju Plitvice. Osim u tri hotela mnogi sportaši i gosti odlučili su se i za smještaj u kampu Korana, kako bi u prirodnom okruženju još više mogli uživati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙