FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

WIMBLEDON: KIŠA PREKINULA DVOBOJ ANČIĆA I RODDICKA (ŠIRA VERZIJA)

ZAGREB, 2. srpnja 2004. (Hina) - Polufinalni dvoboj turnira tenisača uWimbledonu između Marija Ančića i drugog nositelja Amerikanca AndyjaRoddicka prekinut je zbog kiše pri vodstvu Amerikanca 6-4, 4-3 i 30-40na njegov servis.
ZAGREB, 2. srpnja 2004. (Hina) - Polufinalni dvoboj turnira tenisača u Wimbledonu između Marija Ančića i drugog nositelja Amerikanca Andyja Roddicka prekinut je zbog kiše pri vodstvu Amerikanca 6-4, 4-3 i 30-40 na njegov servis.

Kiša je u petak pokvarila kompletan program odigravanja mečeva u Wimbledonu. Zbog nekoliko kišnih prekida tijekom poslijepodneva koji nisu dozvoljavali normalno odvijanje igre, do 19 sati po hrvatskom vremenu odigrano je samo pet igara u prvom polufinalu između Švicarca Federera i Francuza Grosjeana.

Kako je bilo predviđeno da Ančić i Roddick zaigraju na centralnom terenu tek po završetku dvoboja Federer - Grosjean, bilo je jasno da u tom slučaju nema izgleda da oba polufinalna dvoboja završe tijekom dana, te je susret Ančića i Roddicka prebačen na teren broj 1.

Ipak, uspjeli su na terenu provesti tek oko sat i 15 minuta prije no što ih je kiša potjerala s igrališta, te nije poznato hoće li se danas više igrati u Wimbledonu.

Prvi set odlučio je jedan oduzeti servis, a nažalost taj "break" ostvario je Roddick pri rezultatu 4-4. Ančić je jednim promašenim volejem i dvostrukom servis pogreškom omogućio Roddicku dvije "break-lopte". prvu je naš igrač uspio spasiti odličnim drugim servisom u tijelo Amerikanca, ali kod druge nije bio uspješan na mreži. Odmah u sljedećoj igri i Ančić je stigao do dvije lopte za oduzimanje servisa, ali usprkos tomu što je prilikom prve Roddick promašio prvi servis, nije imao izgleda za vraćanje izgubljenog.

U trenutku prekida u drugom setu Roddick također drži "break" viška kojega je ostvario pri rezultatu 2-2. Amerikanac je uspio osigurati tri "break-lopte" (0-40), Ančić je prve dvije spasio odličnim servisom, ali kod treće je Roddick uspio ukrotiti Ančićev dobar servis, te potom proći našega igrača na mreži. Kod vodstva Roddicka 4-2 Ančić je izvukao jednu loptu za 5-2 i dvostruki "break", a u sljedećoj igri doći do prilike za oduzimanje Roddickova servisa. No, upravo u tom trenutku u Londonu je ponovno počela kiša, te je neizvjesno hoće li se više igrati u petak.

Vjerojatnije je da nastavak ovoga dvoboja slijedi u subotu, ali vremenska prognoza ponovno je vrlo loša, odnosno identična onoj za petak.

Inače, u drugom polufinalu Federer vodi protiv Grosjeana sa 6-2, 6-3, 4-3.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙