FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

N. IVANKOVIĆ, S. MIKULIĆ I A. METZINGER podnijeli ostavke na stranačke dužnosti u HIP-u

ZAGREB, 2. srpnja 2004. (Hina) - Dopredsjednik Hrvatskog istinskogpreporoda (HIP) Nenad Ivanković, glavni tajnik Stjepan Mikulić ičlan Predsjedništva te stranke Aladar Metzinger priopćili su danas dasu podnijeli neopozive ostavke na sve stranačke funkcije.
ZAGREB, 2. srpnja 2004. (Hina) - Dopredsjednik Hrvatskog istinskog preporoda (HIP) Nenad Ivanković, glavni tajnik Stjepan Mikulić i član Predsjedništva te stranke Aladar Metzinger priopćili su danas da su podnijeli neopozive ostavke na sve stranačke funkcije.

U obrazloženju navode da su to učinili zbog višemjesečne pasivnosti HIP-a koja je rezultirala dramatičnim osipanjem članstva, zbog neodržavanja stranačkog sabora ni sedam mjeseci nakon parlamentarnih izbora (unatoč odlukama stranačkih tijela), te zbog programsko-političkih razmimoilaženja u stranačkom vrhu i narušenih međuljudskih odnosa u najužem vodstvu.

"Ostavku smo podnijeli prije svega zbog toga što su svi naši napori da se stranka aktivira i da jasno i odlučno počne djelovati na političkoj sceni opstruirani i to na način koji je u suprotnosti s demokratskim uzusima i civilizacijskim dosezima", navode u priopćenju Ivanković, Mikulić i Metzinger.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙