FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MILUTINOVIĆ NAPUSTIO HONDURAS

TEGUCIGALPA, 1. srpnja (Hina/Reuters) - Nezadovoljan posljednjimkritikama Bora Milutinović je napustio izborničku poziciju unogometnoj reprezentaciji Hondurasa.
TEGUCIGALPA, 1. srpnja (Hina/Reuters) - Nezadovoljan posljednjim kritikama Bora Milutinović je napustio izborničku poziciju u nogometnoj reprezentaciji Hondurasa.

"Stvorila se atmosfera u kojoj više nisam mogao normalno raditi. Rezultati se ne stvaraju preko noći, no to nekima jednostavno nije jasno," kazao je Milutinović, koji je jedini trener koji na Svjetskim prvenstvima vodio pet različitih reprezentacija. Milutinović je vodio Meksiko (1986), Kostariku (1990), SAD (1994), Nigeriju (1998) i Kinu (2002). Honduras je preuzeo koncem rujna prošle godine i već nakon nekoliko tjedana sudario se s prvim kritikama. Novinari su u zamjerili što je tražio 50.000 dolara mjesečno i to u jednoj od najsiromašnijih zemalja na svijetu. Dodatne probleme stvorile su mu loše igre nacionalne vrste, koja je nedavno izgubila od Sjedinjenih Država 0:4.

Umjesto njega reprezentaciju Hondurasa vodit će Raul Martinez Sambula i Juan Carlos Espinoza.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙