FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ITALIJA: MONDONICO OSTAJE TRENER FIORENTINE, VRAĆA SE RUI COSTA?

MILANO, 30. lipnja. (Hina/dpa) - Povratnika u prvu talijansku nogometnuligu Fiorentinu i sljedeće sezone vodit će Emiliano Mondonico (57),trener koji je s "violama" i osigurao ulazak u Serie A nakondvogodišnjeg izbivanja zbog financijskih problema.
MILANO, 30. lipnja. (Hina/dpa) - Povratnika u prvu talijansku nogometnu ligu Fiorentinu i sljedeće sezone vodit će Emiliano Mondonico (57), trener koji je s "violama" i osigurao ulazak u Serie A nakon dvogodišnjeg izbivanja zbog financijskih problema.

Mondonico je preuzeo Fiorentinu u veljači ove godine od Alberta Cavasina, ali je predsjednik Diego Della Valle na klupi želio vidjeti donedavnog trenera Intera Alberta Zaccheronija. Ipak, nakon što je Mondonico pristao raditi sljedeće sezone u klubu za plaću koju mu sam predsjednik odredi, te nakon sastanka Upravnog odbora kluba, odlučeno je da Mondonico ostane na klupi.

"Sastao sam se s čelnim ljudima kluba i potpisao bianco-ugovor. Mislim da je normalna stvar da ostanem trener, te se nadam da ćemo našim sjajnim navijačima dati razloga za veselje i u narednoj sezoni", izjavio je Mondonico.

Fiorentina intenzivno radi i na ojačanju igračkog kadra. Mondonico bi želio u svojim redovima vidjeti portugalskog reprezentativca i člana Milana Ruija Costu (32), koji je nastupao za "viole" u razdoblju od 1994. do 2001. godine, a vode se i pregovori o dolasku napadačkog dvojca iz Lazija Simonea Inzaghija (28) i Argentinca Claudija Lopeza (30).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙