FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EURO 2004: BARCA I REAL TRAŽE POJAČANJA PO PORTUGALU

MADRID, 27. lipnja 2004. (Hina/DPA) - Mada su Španjolci odavno ispalisa EURA 2004, vodstva njihovih najvećih klubova Barcelone i RealMadrida itekako su prisutni u Portugalu, tražeći pojačanja za novusezonu.
MADRID, 27. lipnja 2004. (Hina/DPA) - Mada su Španjolci odavno ispali sa EURA 2004, vodstva njihovih najvećih klubova Barcelone i Real Madrida itekako su prisutni u Portugalu, tražeći pojačanja za novu sezonu.

Tako su svi katalanski listovi u nedjelju objavili da je Barcelona dogovorila prelazak portugalskog Brazilca Deca, za koga su bili vrlo zainteresirani prošlog ljeta, ali su umjesto njega kupili Ronaldinha iz Paris Saint-Germaina. Sada ljudi iz Barce vjeruju kako Deco i Ronaldinho mogu igrati zajedno, a Decovoom igrom posebno je impresioniran trener Frank Rijkaard, pa su Katalonci spremni platiti 25 milijuna eura. Pitanje je samo je li ta suma dovoljna da bude bolja od ponude Chelsea, čiji je vlasnik Abramovič već kazao kako je Deco njihov.

Ako ne uzmu Deca, Barcelona će tražiti Francuza Ludovica Giulya iz AS Monaco i Šveđanina Henrika Larssona iz Glasgow Celtica, no zasad je jedina izvjesna prinova branič Juliano Belletti iz Villarreal.

Barcin "smrtni neprijatelj" Real Madrid očajnički traži braniče, pa po Portugalu love Ricarda Carvalha iz Porta. Real je malo umjereniji u zahtjevima, barem do predsjedničkih izbora u klubu 11. srpnja kada će biti poznato hoće li ostati Florentino Perez ili će ga zamijeniti Lorenzo Sanz. Jedini igrač koji je zasad potpisao za Real je branič Rome Argentinac Walter Samuel.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙