FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BECKENBAUER: NJEMAČKOJ DATI DVA GOLA PREDNOSTI

BERLIN, 26. lipnja (Hina/Reuters) - Legenda njemačkog i svjetskognogometa Franz Beckenbauer razočaran nastupom njemačke reprezentacijena EURU u Portugalu dao je zanimljiv prijedlog - da se njemačkojnogometnoj reprezentaciji uoči dvoboja protiv najboljih svjetskihreprezentacija da prednost od dva pogotka.
BERLIN, 26. lipnja (Hina/Reuters) - Legenda njemačkog i svjetskog nogometa Franz Beckenbauer razočaran nastupom njemačke reprezentacije na EURU u Portugalu dao je zanimljiv prijedlog - da se njemačkoj nogometnoj reprezentaciji uoči dvoboja protiv najboljih svjetskih reprezentacija da prednost od dva pogotka.

"Kada usporedite Njemačku s ostalim reprezentacija, mislim da bi nam trebalo dati hendikep od dva gola prednosti. Tolika je, naime, razlika između nas i vrhunskih reprezentacija. Kontrola lopte i brzina njezina protoka tijekom svih 120 minuta utakmice Portugal - Engleska oduzimala mi je dah. Bojim se da ovaj zaostatak nemamo šanse nadoknaditi do 2006. godine kada ćemo biti domaćini Svjetskog prvenstva", izjavio je Beckenbauer u razgovoru za Bild.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙