FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

WIMBLEDON - IVANIŠEVIĆ PROŠAO 2. KOLO

LONDON/ZAGREB, 24. lipnja (Hina) - Hrvatski tenisač Goran Ivaniševićodigrao je još jedan veliki meč u svojoj karijeri. U dvoboju drugogkola Wimbledona Ivanišević je u pet setova pobijedio Talijana FilippaVolandria 4:6, 7:6 (8), 1:6, 6:3, 6:4.
LONDON/ZAGREB, 24. lipnja (Hina) - Hrvatski tenisač Goran Ivanišević odigrao je još jedan veliki meč u svojoj karijeri. U dvoboju drugog kola Wimbledona Ivanišević je u pet setova pobijedio Talijana Filippa Volandria 4:6, 7:6 (8), 1:6, 6:3, 6:4.

Premda je "Zec" gubio 0:1 i 1:2 u setovima nije se predavao i premda nije pružio igru kao protiv Rusa Južnija ipak je uspio izvući meč i ubilježiti 599. pobjedu u karijeri. Ivaniševiću je malo pomoglo i vrijeme jer je na početku četvrtog seta počela padati kiša, pa je susret prekinut na 20 minuta. Taman toliko da se Wimbledonski pobjednik iz 2001. godine pribere, a Volandri ispadne iz pobjedničkog ritma. Nakon prekida na teren se vratio novi Ivanišević i s dva sjajna seta izborio je pobjedu protiv prošlogodišnjeg finalista Umaga.

Ivanišević je tako uzvratio Talijanu za poraz u Davis Cupu, koji se dogodio mjesec dana nakon što je "Zec" slavio u Wimbledonu. Tada je Talijan bio uspješniji, pobijedio je 3:2 u setovima.

Ivanišević će u trećem kolu igrati protiv bivšeg broja 1, Australca Lleytona Hewita koji nije imao većih problema s Gruzijcem Irakliem Labadzeom 6:4, 6:4, 6:1.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙