FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EURO - SUCI ZA ČETVRTFINALE

LISABON, 24. lipnja (Hina/Reuters) - Europska nogometna federacija(UEFA) obznanila je imena preostale dvojice sudaca koji će voditisusrete četvrtfinala Europskog prvenstva u Portugalu.
LISABON, 24. lipnja (Hina/Reuters) - Europska nogometna federacija (UEFA) obznanila je imena preostale dvojice sudaca koji će voditi susrete četvrtfinala Europskog prvenstva u Portugalu.

To su Slovak Lubos Michel i Rus Valentin Ivanov.

Utakmicu Engleska - Portugal (24. lipnja - stadion Luz u Lisabonu) vodit će Švicarac Urs Meier, a pomagat će mu sunarodnjaci Francesco Buragina i Rudolf Kappelli.

Šveđanin Anders Frisk vodit će 25. lipnja u Lisabonu na stadionu Jose Alvalade ogled između Francuske i Grčke. Njegovi pomoćnici bit će Šveđani Peter Ekstrom i Kenneth Petersson.

Slovak Michel sudit će utakmicu Švedska - Nizozemska, što će 26. lipnja igrati u Farou na Algarve stadionu, a pomoćnici će mu biti Martin Balko i Igor Sramka.

Posljednji četvrtfinalni susret, između Češke i Danske, na stadionu Dragao u Portu sudit će Rus Valentin Ivanov, te Bjelorus Juri Dupanau i Rus Vladimir Eniutin.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙