FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: zbog radova otežan promet u Zagrebu

ZAGREB, 21. lipnja 2004. (Hina) - U Novom Zagrebu, zbog asfaltiranjaraskrižja Avenije Dubrovnik, Avenije Vjećeslava Holjevca i UliceHrvatske bratske zajednice promet je krajnje otežan i dojavljene suvelike gužve, izvijestio je Hrvatski autoklub u 16.55 sati, pozivajućivozače da izbjegavaju spomenuto križanje. Slična je situacija i zbogradova na križanju Slavonske avenije i Radničke ceste u Zagrebu.Alternativno se može voziti Ulicom grada Vukovara odnosno AvenijomMarina Držića. Radova ima i na križanju Ulice Drvinje i Ljubljanskeavenije. Gužva je i na zapadnom dijelu Zagrebačke obilaznice, pa HAKpoziva vozače da voze kroz grad Zagreb. Djelatnici prometne policijemole Zagrepčane da slijedećih sat-dva koriste javni gradski prijevoz.
ZAGREB, 21. lipnja 2004. (Hina) - U Novom Zagrebu, zbog asfaltiranja raskrižja Avenije Dubrovnik, Avenije Vjećeslava Holjevca i Ulice Hrvatske bratske zajednice promet je krajnje otežan i dojavljene su velike gužve, izvijestio je Hrvatski autoklub u 16.55 sati, pozivajući vozače da izbjegavaju spomenuto križanje. Slična je situacija i zbog radova na križanju Slavonske avenije i Radničke ceste u Zagrebu. Alternativno se može voziti Ulicom grada Vukovara odnosno Avenijom Marina Držića. Radova ima i na križanju Ulice Drvinje i Ljubljanske avenije. Gužva je i na zapadnom dijelu Zagrebačke obilaznice, pa HAK poziva vozače da voze kroz grad Zagreb. Djelatnici prometne policije mole Zagrepčane da slijedećih sat-dva koriste javni gradski prijevoz.

Zbog izvlačenja prevrnutog teretnog vozila na D1, promet dijelom brze ceste od rotora Bilice prema Sinju potpuno je obustavljen u 15,55 sati i zasad se odvija starom kliškom cestom, odnosno ŽC625.

U većem dijelu zemlje kolnici su suhi, a promet srednje gustoće.

Tijekom dana moguće su gužve na D21, zbog radova od ulaza u Lovran do izlaza iz Medveje, kao i na Jadranskoj magistrali, kroz Bakarac, dionicom Raba-Klek i kroz Zadar, od semafora Ričine do križanja s Benkovačkom cestom.

Radovi između šibenskog mosta i nadvožnjaka Šubićevac završeni su.

Promet povremeno usporavaju i radovi na autocesti A3 Zagreb-Slavonski Brod, zbog kojih se mjestimično vozi dvosmjerno jednim trakom, jednako kao i obilaznicom gradilišta od čvora Matulji do Jušića, zbog spajanja dionice u gradnji s autocestom A7 Rijeka-Rupa. Na D23 kod Brinja zbog radova na nadvožnjaku Vranjić, promet propuštaju semafori.

Uoči sutrašnjeg praznika, danas do 23 sata na važnijim je državnim cestama zabranjen promet teretnim motornim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona. Zabrana će za istu kategoriju vozila vrijediti sutra od 14 do 23 sata.

Putnička i teretna vozila granične prijelaze prelaze nesmetano prometuju uredno, a pojačan je promet teretnih preko Macelja na izlazu iz Hrvatske.

Cestom D2 od GP Dubrava Križovljanska do Varaždina nedjeljom je od 6 do 22 sata zabranjen promet teretnim vozilima ukupne mase iznad 7,5 t (iznimno je dopušten onima s dozvolom i vozilima opskrbe).

Do 1. studenoga zatvoren je GP Donji Miholjac, zbog rekonstrukcije s mađarske strane. Putnički je promet preusmjeren na Duboševicu i Baranjsko Petrovo Selo, a teretni na Goričan, Golu, Terezino Polje i Duboševicu. Kontrolu prometa naftnih derivata i opasnih tvari ipak je moguće obaviti na Donjem Miholjcu od 22-5 sati.

Trajekti plove prema ljetnom redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙