FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EURO 2004: IZJAVE NAKON SUSRETA RUSIJA - GRČKA

FARO, 20. lipnja 2004. (Hina/reuters) - Izjave nakon susreta Rusija -Grčka (2:1):
FARO, 20. lipnja 2004. (Hina/reuters) - Izjave nakon susreta Rusija - Grčka (2:1):

Theodoros Zagorakis, kapetan Grčke:

Ušli smo u četvrtfinale Europskog prvenstva i ovo je najveći uspjeh grčkog nogometa u povijesti. Vjerujte, nakraju nam je trebalo vremena da shvatimo što smo učinili. Ispunili smo obećanje naciji jer od večeras je Grčka ne samo europska, već i svjetska velesila u nogometu, jer samo velesila može izbaciti Španjolce. Ne razumijem zašto smo onako počeli utakmicu sa Rusima, ali nakraju se broji samo rezultat, a on je za nas čudesan.

Otto Rehhagel, grčki izbornik:

Grčka sada u četvrtfinalu nema što izgubiti, ali nikome se nećemo predati. Večeras hoću slaviti, a ne kritizirati našu igru i igrače jer je završilo fenomenalno za nas. Nakon dva poraza ruski igrači su igrali kao da im o tome ovisi život. Učinili smo ono što smo htjeli i od večeras je svaki protivnik dobrodošao, bila to i Francuska jer smo najveće iznenađenje turnira.

Grigorij Jarcev, izbornik Rusije:

Borili smo se hrabro protiv momčadi koja je u četvrtfinalu. Pobijedili smo i ja sam ponosan na svoje momke, pogotovu one najmlađe koje sam uveo u igru. Ova utakmica je potvrdila da Rusija ima dobru momčad, ali kako je naš cilj bio četvrtfinale, naš je put u Portugal neuspješan. O mojoj će sudbini odlučiti Savez.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙