FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: U većem dijelu unutrašnjosti, Istri i Lici kolnici mokri

ZAGREB, 20. lipnja 2004. (Hina) - U većem su dijelu unutrašnjosti,Istri i Lici kolnici djelomice ili u potpunosti mokri, izvijestio jeHrvatski autoklub u 18 sati, upozoravajući da su na cestama s radovimau tijeku moguće gužve i kraći zastoji.
ZAGREB, 20. lipnja 2004. (Hina) - U većem su dijelu unutrašnjosti, Istri i Lici kolnici djelomice ili u potpunosti mokri, izvijestio je Hrvatski autoklub u 18 sati, upozoravajući da su na cestama s radovima u tijeku moguće gužve i kraći zastoji.

Zbog radova na D21, od ulaza u Lovran do izlaza iz Medveje, moguć je usporen i otežan promet, kao i na čvoru Matulji kod Rijeke, zbog radova na spajanju dionice u gradnji sa autocestom. Također su mogući kraći zastoji i na D8, kroz Bakarac, te južnije na dionicama Šibenski most-nadvožnjak Šubićevac, Raba-Klek, i na ulazu u Zadar iz pravca Splita, od semafora Ričine do križanja s Benkovačkom cestom.

Radovi na Zagrebačkoj obilaznici povremeno otežavaju i usporavaju promet. Slična situacija je i na A3 Zagreb-Slavonski Brod.

Kod Brinja na D23 i dalje traju radovi na nadvožnjaku Vranjić, a promet se propušta 15 minuta svaki sat.

"Naredbom o ograničenju prometa na cestama" danas do 23 sata na svim važnijim cestama u zemlji zabranjen je promet teretnim motornim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona.

Na graničnom je prijelazu Bajakovo pojačan teretni promet na izlazu iz zemlje.

Putnički se promet na većini graničnih prijelaza, iako pojačan, odvija uglavnom nesmetano.

Cestom D2 od GP Dubrava Križovljanska do Varaždina nedjeljom je od 6 do 22 sata zabranjen promet teretnim vozilima ukupne mase iznad 7,5 t (iznimno je dopušten onima s dozvolom i vozilima opskrbe).

Do 1. studenoga zatvoren je GP Donji Miholjac, zbog rekonstrukcije s mađarske strane. Putnički je promet preusmjeren na Duboševicu i Baranjsko Petrovo Selo, a teretni na Goričan, Golu, Terezino Polje i Duboševicu. Kontrolu prometa naftnih derivata i opasnih tvari ipak je moguće obaviti na Donjem Miholjcu od 22 do 5 sati.

Svi trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙