FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EURO: BUGARSKI IZBORNIK ZA NEUSPJEH OKRIVLJUJE IGRAČE

POVOA DE VARZIM, 20. lipnja (Hina/Reuters) - Nakon kraha na EURU igubitka izgleda za prolazak u četvrtfinale već nakon drugog kola zbogdva poraza uz gol-razliku 0-7, bugarski izbornik Plamen Markov optužioje igrače za neodgovornu i nediscipliniranu igru.
POVOA DE VARZIM, 20. lipnja (Hina/Reuters) - Nakon kraha na EURU i gubitka izgleda za prolazak u četvrtfinale već nakon drugog kola zbog dva poraza uz gol-razliku 0-7, bugarski izbornik Plamen Markov optužio je igrače za neodgovornu i nediscipliniranu igru.

"Izbornik ne može biti odgovoran za ponašanje igrača na terenu. Oni su više puta uoči početka turnira bili upozoreni da ih na igralištu ne smiju voditi emocije, znali su što trebaju raditi, a učinili su suprotno. To me iznimno čudi, jer riječ je o profesionalcima od kojih dosta njih igra u stranim klubovima i navikli su na visoku razinu natjecanja. Nažalost, osjećam kako je ovo što su pokazali u Portugalu ustvari njihovo pravo lice", razočaran je Markov, koji dodaje:

"Ovdje smo igrali protiv momčadi koje su jače od nas, te stoga ne bih ocjenjivao igru svojih igrača, osim što bih rekao kako su bili na svojoj pravoj razini".

Za dvoboj protiv Italije u utorak Markov kaže:

"To će biti važna utakmica za nas jer u pitanju je naš ponos. Očekujem da igrači budu spremni".

Na pitanje misli li podnijeti ostavku Markov je izbjegao odgovor.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙