FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EURO: ŠVEĐANI I DANCI ODBACUJU MOGUĆNOST DOGOVORA

PORTO, 20. lipnja (Hina/Reuters) - Iz kampa švedske nogometnereprezentacije odlučno su demantirali bilo kakvu mogućnost dogovora dau posljednjem kolu skupine C na EURU odigraju protiv Danske 2-2, te setako i oni i Danci plasiraju u četvrtfinale, Švedska kao pobjednikskupine, a Danska kao drugoplasirana.
PORTO, 20. lipnja (Hina/Reuters) - Iz kampa švedske nogometne reprezentacije odlučno su demantirali bilo kakvu mogućnost dogovora da u posljednjem kolu skupine C na EURU odigraju protiv Danske 2-2, te se tako i oni i Danci plasiraju u četvrtfinale, Švedska kao pobjednik skupine, a Danska kao drugoplasirana.

"Protiv Danske je nemoguće igrati na 2-2, niti vjerujem da će tako završiti, jer je 2-2 dosta rijedak ishod. Jasno, u nogometu je sve moguće, ali u dvoboj protiv Danaca ulazimo sa željom da pobijedimo. Nikakvi dogovori ne dolaze u obzir, jer svih 22 na terenu bi morala biti usklađena, a niti onda nije sigurno da bi se dogovor i ostvario", izjavio je jedan od švedskih izbornika Lars Lagerback.

Slično razmišlja i danski izbornik Morten Olsen.

"Moguće je igrati na 0-0, ali ne i na 2-2. Moramo igrati na pobjedu, a činjenica da bi nam i 2-2 bilo dovoljno za prolaz vjerojatno će nam biti tek u podsvijesti", kazao je Olsen.

Jedan od najboljih igrača dosadašnjeg tijeka EURA u Portugalu, švedski napadač Zlatan Ibrahimović također odbacuje mogućnost dogovora:

"Takvo što nitko od igrača nije niti spomenuo. Jedino što želimo je pobjeda".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙