FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EURO 2004: BARIĆ - POBJEDA NAJDRAŽI ROĐENDANSKI POKLON

ESTELAGEM DO SORRAJA, 19. lipnja 2004. (Hina) - Premda Hrvatska jošuvijek nije izborila plasman u četvrtfinale Europskog prvenstva uPortugalu, atmosfera u hrvatskom kampu u Estelagem do Sorraji bila jeslavljenička - izbornik Otto Barić proslavio je u subotu 71.rođendan.
ESTELAGEM DO SORRAJA, 19. lipnja 2004. (Hina) - Premda Hrvatska još uvijek nije izborila plasman u četvrtfinale Europskog prvenstva u Portugalu, atmosfera u hrvatskom kampu u Estelagem do Sorraji bila je slavljenička - izbornik Otto Barić proslavio je u subotu 71. rođendan.

Vlasnica kampa Dona Fernanda i čelnici Hrvatskog nogometnog saveza priredili su Bariću malo iznenađenje poklonivši mu tortu u obliku nogometnog terena.

"Pobjeda protiv Engleske bio bi mi najdraži poklon," kazao je Barić, te nastavio: "Očekuje nas težak posao. No, pokazali smo i protiv Francuske da možemo. Nama će biti mnogo lakše, jer su Englezi favoriti i pritisak njihove javnosti je ogroman."

Barić niti ovoga puta nije želio otkriti sastav koji će se suprostaviti Gordom Albionu. Najavio je tek možda jednu ili dvije izmjene u odnosu na postavu koja je istrčala protiv aktualnih europskih prvaka, Francuza.

"Vjerujem kako imamo igru za englesku reprezentaciju. Od prve minute krećemo na pobjedu. Prije deset mjeseci možda nas je i bilo strah Engleza, no sada smo uvjerni kako možemo do tri boda," dodao je hrvatski izbornik. Do ogleda na stadionu Luz reprezentacija će imati još nekoliko treninga, te dva sastanka na kojima će Barić pokušati što bolje psihički pripremiti svoje igrače.

"Za mene 16 igrača čini prvi sastav i svi mogu igrati. Prvih 11 ću odrediti nakon što porazgovaram s igračima", rekao je Barić.

Engleske novinare najviše je zanimalo kako je Hrvati zaustaviti Davida Beckhama i Waynea Rooneya.

"Bio je mnogo veći problem zaustaviti Zidanea i Henrya, pa smo uspjeli u tome. Englezi imaju odlične igrače, znamo da teško gube, no imamo igru za njih," zaključio je Barić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙