FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EURO 2004: ROONEY OSTAJE BEZ JEDNOG POGOTKA?

LISABON, 18. lipnja 2004. (Hina/Reuters) - Dvostruki strijelac zaenglesku reprezentaciju u utakmici protiv Švicarske 18-godišnji WayneRooney mogao bi ostati bez jedanog gola na svom kontu. PredstavnikUefe William Gaillard na današnjoj je konferenciji za novinare kazaokako će Tehnička komisija pogledati snimku susreta kako bi utvrdila dali se gol koji je Rooney postigao u 75. minuti može pripisati njemu,ili će se voditi kao autogol vratara Joerga Stiela.
LISABON, 18. lipnja 2004. (Hina/Reuters) - Dvostruki strijelac za englesku reprezentaciju u utakmici protiv Švicarske 18-godišnji Wayne Rooney mogao bi ostati bez jedanog gola na svom kontu. Predstavnik Uefe William Gaillard na današnjoj je konferenciji za novinare kazao kako će Tehnička komisija pogledati snimku susreta kako bi utvrdila da li se gol koji je Rooney postigao u 75. minuti može pripisati njemu, ili će se voditi kao autogol vratara Joerga Stiela.

Podsjetimo, oštar udarac Rooneya po zemlji odbio se od stative, pogodio je vratara Stiela u leđa te je završio u mreži.

Gaillard je također ustvrdio kako nema potrebe pregledavati snimku utakmice Francuska - Hrvatska 2:2, jer je nepobitno utvrđeno da je prvi zgoditak autogol Igora Tudora, odnosno da se ne može pripisati Zinedineu Zidaneu, koji je izveo slobodni udarac.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙