FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EURO 2004:PORTUGALSKI TISAK O UTAKMICI FRANCUSKA-HRVATSKA (2:2)

LISABON,(Hina) - Dvoboj Hrvatske i Francuske dobio je veliku pažnju uportugalskim medijima. Njihova zajednička ocjena je kako su Hrvatipropustili pobijediti europske prvaka i prirediti veliko iznaneđenje.
LISABON,(Hina) - Dvoboj Hrvatske i Francuske dobio je veliku pažnju u portugalskim medijima. Njihova zajednička ocjena je kako su Hrvati propustili pobijediti europske prvaka i prirediti veliko iznaneđenje.

Dnevnik "A Bola" posvetio je tri stranice izvještaju s utakmice u Leiriji, ističući kako su Hrvati propustili veliku priliku sasvim se približiti četvrtfinalu Europskog prvenstva. A Bola je za tragičara utakmice proglasila Mornara dodijelivši mu zbog zapucanog zicera u 90. minuti jedinicu, dok je drugu najslabiju ocjenu dobio Tudor (3) zbog svoja dva "bisera".

"Najbolji pojedinac u redovima hrvatske reprezentacije bio je Dado Pršo. Iznimno motiviran, radio je velike probleme francuskoj obrani," piše A Bola ističući sjajnu atmosferu na tribinama i gromoglasno navijanje hrvatskih navijača. A Bola je skoro cijelu stranicu posvetila i dolasku napadača Hajduka Petra Krpana u Uniao Leiriu.

"Publico" navodi kako su neodlučenim ishodom u Leiriji, Francuzi jednom nogom u četvrtfinalu. "Utakmicu su presudile pogreške hrvatske obrane. Dva velika kiksa bili su pravi poklon za Francuze," navodi Publico.

"Record" piše kako je Igor Tudor bio tragična figura odgleda na stadionu dr. Magalhaes Pessoa. "Pogreške igrača Juventusa stavile su Hrvatske u nezavidnu pozciju, sada moraju pobijediti Engleze ukoliko žele u četvrtfinale, a to neće biti nimalo lagano," piše Record.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙